Koroška ulica 7, 4280 Kranjska Gora
+386 (0)40 760 785
info@brezov-gaj.si
Book Now
Wellness & float SPA

Lebdenje v breztežnostnem stanju v sterilni raztopini grenke soli (Magnezijev sulfat, Epsom sol)-Mrtvo morje! Vzemite si urico časa samo zase in telo in um vam bosta hvaležna!

DSC_0907   DSC_0915   DSC_0920
Lebdenje se še posebno priporoča: poslovnežem, študentom, ljudem, ki imajo zelo naporno in stresno delo z ljudmi, športnikom (vrhunskim in rekreativcem), kot preventiva za uravnoteženost, sprostitev in hitro regeneracijo po izjemnih naporih. Lebdenje v kapsuli FLOAT SPA je namenjeno tudi vsem,ki imajo težave s hrbtenico, z vratnim delom hrbtenice in glavoboli, ki imajo težave s spanjem, za regeneracijo ob izčrpanosti zaradi časovne razlike ( jet lag), težave s sklepi, osebam z respiratornimi težavami in skratka vsem, ki se zavedajo, da je vzrok njihovih težav stres in se morajo sprostiti in okrepiti imunski sistem. V Float Spa kapsuli je počitek tako globok in dobrodejen, da ura lebdenja lahko nadomesti 4 ure normalnega spanca! Po eni uri lebdenja boste kot prerojeni!

Za dolgotrajno dobro počutje vam bomo postregli s skodelico dišečega čaja! Počivali boste lahko v posebnem ležalniku z vgrajenim Infra rdečim grelcem, ki ugodno vpliva na bolečine v hrbtenici in sprošča napetost v mišicah hrbta.

USTAVITE ČAS, DOŽIVITE V WELLNESS & FLOAT SPA BREZOV GAJ V KRANJSKI GORI
Predstavitev poteka lebdenja in načina uporabe Wellness & Float Spa Brezov Gaj