ZAJTRK

ZAJTRK

V Brezovem gaju verjamemo v to, da je dober zajtrk ključen za začetek čudovitega dneva, zato je slednji naša posebnost. Naš zajtrk je posebna izkušnja, saj vam prinaša tudi okusne in sveže sestavine, ki jih pridelujemo prav tukaj, v našem rajskem kotičku Kranjske Gore. Prepustite se razvajanju vaših brbončic z okusom narave in domačnosti.

Sveže pečen kruh, žemljice in rogljički:

Kaj je lepšega od vonja po sveže pečenem kruhu takoj zjutraj? Naš zajtrk je znan po toplih in svežih žemljicah in kruhu ter slastnim rogljičkom, ki ljih vedno spečemo že zjutraj pred vašim prihodom.

Lokalne sestavine

Naša zaveza lokalnim dobaviteljem je ključnega pomena. Želimo podpreti lokalno skupnost in obenem zagotoviti, da imate priložnost uživati v najboljših sestavinah, ki jih ponuja naša regija. Zjutraj boste okušali pristne okuse našega okolja.

Domača jajca iz naše farme

Naša lastna kmetija nam zagotavlja sveža in okusna jajca, ki so ključna sestavina našega zajtrka. Naše kokoši se prosto sprehajajo po travnikih, kar se pozna v kakovosti in okusu jajc. Poleg vedno sveže kuhanih jajc so po naročilu na voljo tudi jajca na oko, vmešana jajca ali pa ham and eggs.

Zelenjava iz našega rastlinjaka

Sveža zelenjava je osnova za zdrav in okusen zajtrk. V Brezovem gaju po najboljših zmožnostih gojimo lastno zelenjavo v našem rastlinjaku in jo kadar nam dopušča, z veseljem postrežemo in vas tako napolnimo z zdravo energijo.

Lokalni jogurti in mlečni izdelki

Naši lokalni jogurti so naravno bogati s hranili in okusom. Izbrali smo najboljše mlečne izdelke naših lokalnih pridelovalcev, da vam ponudimo okusno izbiro jogurtov za dopolnitev vašega zajtrka.

Domače marmelade

Na mizi boste našli tudi izbor različnih domačih marmelad, pripravljenih iz sezonskega sadja, ki ga pridelujemo ali nabiramo v okolici. Sladke in okusne marmelade so odlična spremljava k svežemu kruhu ali jogurtu. Poleg marmelade je na voljo tudi domač bezgov sok.

Naš zajtrk ni le obrok, ampak celostna izkušnja. Sprostite se v naši prijetni zajtrkovalnici, kjer se boste razvajali z vonji in okusi alpskega okolja. Ne glede na to, ali ste ljubitelj tradicionalnega zajtrka ali pa si želite preizkusiti nekaj novega, vam ponujamo pristno doživetje okusov.

NASLOV

B&B Brezov Gaj
Koroška ulica 7
4280 Kranjska Gora
Slovenija

KONTAKT

Email: info@brezov-gaj.si
Telefon: 040 760 785